Toimituskäytäntö - Suomen Lämpömittari Oy

Toimituskäytäntö

Yleistä verkkokaupassa

Tämän verkkokaupan tuotteita myy Suomen Lämpömittari Oy (y-tunnus 0114365-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU:n alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan postitse ja ne lähtevät meiltä viimeistään kolmantena päivänä tilauksesta. Postitamme tuotteita maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Mikäli lähetyksellä on kiire, suosittelemme varmistamaan toimitusaikataulun puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli ostat useampia tuotteita veloitetaan vain yhdet toimituskulut, jotka määräytyvät kooltaan suurimman tuotteen mukaan.

Postipaketti     6,90 euroa
Hae paketti automaatista tai postista. Saat viestin kun voit hakea paketin.

Kotipaketti     12,90 euroa
Kotiinkuljetus valittuna ajankohtana.  Vastaanottajaan otetaan yhteyttä 1–2 työpäivän kuluessa lähettämisestä ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohdasta.

Pikkupaketti    4,90 euroa
Pienen paketin toimitus postilaatikkoon.

Nouto Konalasta      0,00 euroa
Voit noutaa tuotteet toimipaikastamme Helsingin Konalasta arkisin klo 8-16. Siinä tapauksessa toimituskuluja ei veloiteta.

Ulkomaan paketit
Postipaketti Baltia, Ruotsi ja Saksa           9,90
Postipaketti muihin EU-maihin                  15,90

Pidätämme oikeiden lähettää pienet lähetykset kirjeenä kotiin ja lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetyksen postiin.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Maksajan tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Korttimaksujen vastaanottaminen Paytrailin kautta on lähtökohtaisesti turvallista. Kaikki perinteiset korttimaksut varmennetaan käyttäen korttiyhtiöiden varmennusmenetelmiä (esim. Mastercard securecode, Verified by Visa), mikäli kortti on mukana varmennusohjelmassa.

Lasku yrityksille
Yritykset voivat tilata laskulla. Syötä yrityksesi nimi ja Y-tunnus yhteystietoihin niin lähetämme laskun tilauksestasi. Alle 100,00 euron tilauksiin lisätään pienlaskutuslisä 10,00 euroa.

Palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Suomen Lämpömittari Oy
Yrityspiha 7
00390 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.

Ulkomaan tilauksissa asiakas maksaa palautuskulut.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@suomenlampomittari.fi tai puhelimitse (09) 477 4560.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Takuu

Tuotteillamme on vuoden takuu. Mikäli epäilet tuotteen olevan viallinen, ota välittömästi yhteyttä osoitteeseen  myynti@suomenlampomittari.fi.

Asiakasrekisteri

Keräämme asiakkaan tunnistamiseen tarvittavia tietoja kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Nämä tiedot tallentuvat tietokantaan tilauksen yhteydessä. Verkkopankkimaksut tapahtuvat SSL-suojatussa yhteydessä. Omissa järjestelmissä emme näe tai tallenna pankkimaksutietojanne missään vaiheessa. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteessa kerrotaan asiakkaidemme henkilötietojen käsittelystä. Hyväksymällä toimitusehtomme hyväksyt myös tietosuojaselosteen ehdot. Tietosuojaseloste

tel email

KYSY TAI SOITA ASIAKAS­PALVELUUMME

Kuinka voimme auttaa?

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TAI SOITA PUH. (09) 477 4560
preloader