SUOMEN LÄMPÖMITTARI OY

Me Suomen Lämpömittari Oy:ssä olemme tinkimättömiä: mittaamisen on oltava turvallista, helppoa ja lopputuloksen luotettavaa. Alusta saakka olemme palvelleet asiakkaita hyvällä laadulla ja toimituskyvyllä kaikkialla Suomessa. Tuotteitamme käytetään kotitalouksissa, omavalvonnassa, LVI-asennuksissa, terveydenhuollossa, teollisuudessa ja laboratorioissa.

Kattavassa valikoimassamme on lasilämpömittareiden lisäksi mm. bimetallilämpömittareita, digitaalimittareita ja näyttäviä sääasemia. Tavoitat meidät omista toimitiloistamme Helsingin Konalasta, kivenheiton päässä Kehä ykkösen liittymästä.
Ajo-ohjeen löydät Yhteystieto-sivulta.

 

Lämpötilan mittaamisen tarve säilyy

Yhteiskunnan voimakas kehitys vuosikymmenten aikana on vaikuttanut lämpötilan mittaamiseen. Mittaustarve on monella taholla kasvanut esimerkiksi energiansäästöhankkeiden ja elintarvikealan omavalvonnan myötä. Samaan aikaan on tullut uusia tapoja mitata lämpötilaa. Ensimmäinen suuri muutos oli digitaalisten mittareiden yleistyminen 1980-luvun lopulla. Seuraava myllerrys markkinoilla oli langattoman tekniikan tuleminen 2000-luvun alussa.

Suomen Lämpömittari Oy on luotsattu menestyksekkäästi läpi näiden mittaamisen teknisten murrosten. Nykytekniikka haastaa uuden yrittäjäsukupolven hyödyntämään mobiilitekniikkaa ja löytämään uusia tapoja mitata lämpötilaa. Markkinoille onkin tuotu WeatherHub-järjestelmä, jolla saa lämpötilan seurannan älypuhelimeen.

Yrityksemme on siirtynyt kolmannelle yrittäjäpolvelle

Lasilämpömittareiden valmistus alkoi vuonna 1946, jolloin kuusi sodassa vammautunutta miestä perusti lasilämpömittareita puhaltavan yrityksen. Nykyisen toimitusjohtajan Paula Nieppola-Kågströmin isoisä Ahti Nieppola oli yksi heistä. Nykyään Suomen Lämpömittari Oy on ainoa kuluttajille lämpömittareita valmistava yritys Pohjoismaissa, ja siitä olemme ylpeitä.

Osaavan henkilökunnan ja tehokkaan tuotannon ansiosta pystymme edelleen jatkamaan lasikapillaarien omaa valmistusta. Omien tuotteiden lisäksi valikoimassamme on mittareita pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta Euroopasta ja Kaukoidästä. Nykyään valmistamme yli 200 000 lämpömittaria vuodessa. Joukosta löytyy niin huone-, ulko-, vesi- kuin pakastinlämpömittareitakin. Jokainen suomalainen törmää tuotteisiimme todennäköisesti jossain elämänsä vaiheessa.

 

Lasisydän

Perinteisten lämpömittarien valmistus on 100 %:sti käsityötä. Helsingin Konalassa sijaitsevassa teollisuushallissa valmistamme joka päivä tuhat lämpömittarin lasikapillaaria. Mittarit käyvät läpi monta työvaihetta. Tuotantomme sydän on lasinpuhalluskone, jolla teemme lasikapillaarin alapäähän pesän lämpömittarin nesteelle. Kapillaari täytetään punaiseksi tai siniseksi värjätyllä valopetroolilla, joka reagoi lämpötilan muutoksiin. Tyhjiöinnin jälkeen mittarin toinen pää suljetaan  ja mittari kalibroidaan. Sen jälkeen mittari käy vielä läpi kokoonpanon ja pakkaamisen ennen kuin se on valmis kuljetettavaksi kaupan hyllylle.

Pitkäjänteinen perheyrittäminen näkyy mm. suhteissa tavarantoimittajiin, joista monien kanssa on tehty yhteistyötä vuosikausia. Ostamme tuotantomme raaka-aineet ja puolivalmisteet Suomesta aina kun se on mahdollista. Tämän ansiosta voimme käyttää omien valmisteidemme tunnuksena Avainlippua.

Tärkeitä arvojamme

ovat kotimaisuus, mittauksen tarkkuus ja luotettavuus sekä nopeat toimitukset. Hyvää asiakaspalvelua unohtamatta. Kaiken mittaamisen lähtökohta on, että mittaustuloksen tarkkuus täytyy olla riittävä käyttötarkoitusta ajatellen. Tämän pystymme parhaiten varmistamaan oman tuotannon ylläpitämisellä ja jatkuvalla laaduntarkkailulla.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jokaista asiakasta löytämään omiin tarpeisiinsa sopivan mittarin laajasta valikoimastamme. Mittareitamme saattavat markkinoille ammattitaitoiset ja kokeneet myyntiedustajamme. He huolehtivat, että jälleenmyyjäverkostomme on laaja ja mittarit helposti saatavissa.