Lähetin Kaukovahti™-palveluun, lämpötila ja kosteus lanka-anturilla

8611

186,00 

Mittaa lämpötilaa ja kosteutta mistä vain ja tarkkaile lukemia etänä Kaukovahti™-palvelusta! Etämittaaminen on nyt mahdollista ilman omaa internet-yhteyttä. LoRaWAN-verkossa toimivat, IoT-pohjaiset Kaukovahti™-palvelun lähettimet eivät tarvitse edes sähköliittymää – myös korpimökin olosuhteiden valvominen onnistuu omalta kotisohvalta.

Helppo käyttöönotto

Kaukovahti™-palvelun käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa.
1. Luo käyttäjätili ja kirjaudu sisään Kaukovahti™-palveluun.
2. Syötä palveluun hankkimasi lähettimen kertakäyttöinen tunnistekoodi.
3. Laite muodostaa yhteyden LoRaWAN-verkkoon itsenäisesti, kun virta on päällä – viimeistään vuorokauden sisällä mittauslukemat alkavat näkyä Kaukovahti™-palvelussa. Muuta ei tarvita!

Lähetin 8611 mittaa lämpötilaa ja ilmankosteutta lanka-anturin päästä. Se mahdollistaa mittaamisen normaalia huonetilaa hankalammista paikoista, kuten talon rakenteista, ilmanvaihtokanavista, terraariosta tai humidorista.

Euroopassa valmistettujen lähetinten mittaustarkkuus on poikkeuksellisen hyvä: lämpötilassa ±0,2 astetta ja kosteudessa vähintään ±2%. Lähettimen tiedot päivittyvät 15 minuutin välein.

Kaukovahti™-palvelussa voit asettaa lukemille raja-arvoja, joiden ylityksestä saapuu hälytys sähköpostilla tai tekstiviestinä. Lisenssiin kuuluu 10 tekstiviestiä vuodessa, mutta voit ostaa niitä tarvittaessa lisää.

Ennen ostopäätöstä kannattaa kuuluvuus omalla paikkakunnalla tarkistaa Digitan verkkosivuilta. Kaikkiin Kaukovahti™-lähettimiin sisältyy 12 kuukauden lisenssi palvelun käyttöön. Lisää käyttöaikaa voit ostaa Kaukovahti™-palvelusta (48 €/vuosi).

Täällä voit tutustua palveluun demokäyttäjänä!

Mitat:

63 x 114 x 30 mm, lanka-anturi n. 1,5 m

Tarkkuus:

lämpötila ±0,2°C, ilman kosteus ±2%

Mittausalue:

lämpötila 0..+50°C, ilman kosteus 10..85%

Taajuus:

836..870 MHz

Kierrätys:

sähkö- ja elektroniikkajäte, pakkaus kartonginkeräykseen

Paristot:

1 kpl C 3.6V, sisältyy pakkaukseen.

Ean:

6411570086112

Tuotetunnus (SKU): 8611 Osastot: , ,