Sändare till Kaukovahti™-tjänsten, temperatur och luftfuktighet

8610

154,00 

Mät temperatur och luftfuktighet och granska mätresultat i Kaukovahti™-tjänsten var du än befinner dig!  Fjärrmätning är nu möjligt utan internetanslutning. Kaukovahti™-sändare som fungerar över LoRaWAN-nätverket behöver inte ens el –  du kan övervaka förhållandena i din stuga från din egen soffa.

Enkel installation

Det går snabbt och enkelt att installera Kaukovahti™-tjänsten.
1. Skapa ett konto och logga in på Kaukovahti™-tjänsten.
2. Ange engångskoden för den sändare du har köpt.
3. Enheten ansluter själv till LoRaWAN-nätverket när strömmen är påslagen – inom ca 24 timmar kommer mätvärdena att börja visas i Kaukovahti™-tjänsten. Inget annat behövs!

Sändare 8610 mäter temperatur och luftfuktighet inomhus. Det är enkelt att övervaka förhållandena, till exempel hemma, i ett uppvärmt garage eller i en gårdsbyggnad.

I Kaukovahti™-tjänsten kan man ställa in larmgräns för mätresultat, och få ett larm via e-post eller textmeddelande om de överskrids. I licensen ingår 10 SMS per år, men man kan köpa till fler om man så önskar.

Sändare som tillverkas i Europa erbjuder exceptionell noggrannhet: ±0,2°C i temperatur och minst ±2% i luftfuktighet. Sändardata uppdateras var 15:e minut.

Man kan kontrollera täckningen i ditt område på Digitas hemsida. Alla Kaukovahti™-sändare levereras med 12 månaders licens för att använda tjänsten. Man kan köpa tilläggstid i Kaukovahti™-tjänsten (48 €/år).

Här kan du prova tjänsten som demoanvändare!

Mått:

63 x 114 x 30 mm

Noggrannhet:

temperatur ±0,2°C, luftfuktighet ±2%

Mätområde:

temperatur 0..+50°C, luftfuktighet 10..85%

Frekvens:

836..870 MHz

Återvinning:

elavfall, förpackningen kartong

Batterier:

1 st. C 3.6V, ingår i förpackningen

EAN:

6411570086105

Artikelnr: 8610 Kategorier: ,