Handla - Suomen Lämpömittari Oy

Handla

Allmän information

Produkterna i denna webbutik säljs av Suomen Lämpömittari Oy (0114365-2). Vi säljer produkter till vuxna privatpersoner och företag i Finland och EU. Priserna på produkterna inkluderar moms 24%. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och fraktkostnader.

Leveransätt

Produkterna levereras med post och skickas från oss senast den tredje dagen efter beställningen. Vi skickar produkter på måndagar, onsdagar och fredagar. Vid brådskande leveranser rekommenderar vi att du kontrollerar leveranstiden via telefon eller e-post. Om du köper mer än en produkt debiteras endast en leveransavgift, som bestäms av storleken på den största produkten.

Postpaket    8,90 euro
Hämta ditt paket från Postis automat eller på posten. Du får ett meddelande när du kan hämta paketet.

Hempaket    16,90 euro
Hemleverans vid vald tidpunkt. Mottaggaren kontaktas inom 1-2 arbetsdagar för att komma överens om lämplig tid för leverans.

Småpaket    4,90 euro
Leverans av små paket till brevlådan.

Avhämtning i Kånala      0,00 euro
Beställningen kan hämtas från vårt lager i Kånala i Helsingfors utan leveranskostnad.

Internationella leveranser
Postipaket till Sverige, Baltikum och Tyskland       12,90 euro
Postpaket till ander EU-länder                                  19,90 euro

Vi förbehåller oss rätten att skicka små försändelser som brev hem och att skicka paket som är större än maximimått för automat till posten.

Betalningssätt

Betalningstjänsten tillhandahålls av Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj visas som mottagare av betalningen på kontoutdraget eller korträkningen och vidarebefordrar betalningen till handlaren. Paytrail Oyj är ett licensierat betalningsinstitut.

Bankbetalning
Du har tillgång till alla finländska bankers betalningsknappar. Du kan betala med Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki eller Ålandsbanken. Paytrail Oyj kommer att anges som betalningsmottagare på betalarens kontoutdrag. Från webbutiken kommer du att omdirigeras direkt till din bank för att göra betalningen på ett säkert sätt.

Kreditkort
Du kan betala med följande kort: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard och Debit MasterCard. I nätbutiken används de internationella verifieringstjänsterna Verified by Visa och MasterCard SecureCode.

Faktura för företag
Företag kan beställa via faktura. Ange ditt företagsnamn och organisationsnummer i kontaktuppgifterna så skickar vi dig en faktura för din beställning. För beställningar under 100,00 EUR tillkommer en fakturaavgift på 10,00 EUR.

Byten och returer

Kunden har 14 dagars bytes- och returrätt enligt den finska konsumentskyddslagen. Returrätten gäller endast oanvända och säljbara produkter i originalförpackning. Vänligen bifoga följande information till din retur:

  • ditt kundnummer, namn, adress och telefonnummer
  • en kopia av orderbekräftelsen

Returaddress:
Suomen Lämpömittari Oy
Yrityspiha 7
00390 Helsinki

Vi tar inte emot returer mer än 14 dagar efter leverans. När en retur har godkänts kommer pengarna att återbetalas direkt till ditt konto efter att returen har mottagits och behandlats. Vi löser inte in postförskott.

För internationella beställningar betalar kunden returfraktkostnaderna.

Fel i leveransen eller produkter

Om produkten försvinner under transporten, är skadad eller om fel produkt har levererats till kunden, måste kunden omedelbart anmäla felet till myynti@suomenlampomittari.fi eller (09) 477 4560.

Anmälan om felaktig leverans eller defekt produkt måste göras inom 14 dagar efter mottagandet av produkten. Om paketet har skadats under transporten måste du omedelbart göra en reklamation till postkontoret.

Garanti

Våra produkter har ett års garanti. Om du misstänker att en produkt är defekt, vänligen kontakta oss omedelbart på följande adress myynti@suomenlampomittari.fi.

Kundregister

Vi samlar in information som är nödvändig för att identifiera dig, t.ex. namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Denna information lagras i databasen i samband med beställningen. Betalningar  sker via en SSL-säker anslutning. Vi varken ser eller lagrar dina bankbetalningsuppgifter i våra egna system. Vi behandlar all kundinformation helt konfidentiellt och lämnar inte ut den till en tredje part.

Annat

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra leveransvillkor. Kunden skall kontrollera de gällande leveransvillkoren innan hen gör en beställning.

Registerbeskrivning

Registserbeskrivningen förklarar hur vi behandlar våra kunders personuppgifter. Genom att acceptera våra leveransvillkor godkänner du också villkoren i registerbeskrivningen. Registerbeskrivning

tel email

FRÅGA ELLER RING VÅR KUNDTJÄNST

HUR KAN VI HJÄLPA?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
ELLER RING TEL. (09) 477 4560
preloader