Lähetin Kaukovahti™-palveluun, lämpötila, kosteus, CO2

8613

299,00 

Mittaa lämpötilaa ja kosteutta mistä vain ja tarkkaile lukemia etänä Kaukovahti™-palvelusta! Etämittaaminen on nyt mahdollista ilman omaa internet-yhteyttä. LoRaWAN-verkossa toimivat, IoT-pohjaiset Kaukovahti™-palvelun lähettimet eivät tarvitse edes sähköliittymää – myös korpimökin olosuhteiden valvominen onnistuu omalta kotisohvalta.

Helppo käyttöönotto

Kaukovahti™-palvelun käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa.
1. Luo käyttäjätili ja kirjaudu sisään Kaukovahti™-palveluun.
2. Syötä palveluun hankkimasi lähettimen kertakäyttöinen tunnistekoodi.
3. Laite muodostaa yhteyden LoRaWAN-verkkoon itsenäisesti, kun virta on päällä – viimeistään vuorokauden sisällä mittauslukemat alkavat näkyä Kaukovahti™-palvelussa. Muuta ei tarvita!

Lähetin 8613 mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta ja hiilidioksidipitoisuutta sisätiloissa. Lähettimen avulla voit kattavasti valvoa sisäilman laatua. Kun lämpötila, kosteus ja hiilidioksiditaso pysyvät kaikki sopivina, vireystila säilyy parempana ja tilojen käyttömukavuus lisääntyy.

Euroopassa valmistettujen lähetinten mittaustarkkuus on poikkeuksellisen hyvä: lämpötilassa ±0,2 astetta, kosteudessa vähintään ±3% ja hiilidioksidipitoisuudessa ±30 ppm tai ±3% lukemasta. Lähettimen tiedot päivittyvät 15 minuutin välein.

Kaukovahti™-lähettimen avulla voit kattavasti valvoa sisäilman laatua. Kun lämpötila, kosteus ja hiilidioksiditaso pysyvät kaikki sopivina, vireystila säilyy parempana ja tilojen käyttömukavuus lisääntyy.

Kaukovahti™-palvelussa voit asettaa lukemille raja-arvoja, joiden ylityksestä saapuu hälytys sähköpostilla tai tekstiviestinä. Lisenssiin kuuluu 10 tekstiviestiä vuodessa, mutta voit ostaa niitä tarvittaessa lisää.

Ennen ostopäätöstä kannattaa kuuluvuus omalla paikkakunnalla tarkistaa Digitan verkkosivuilta. Kaikkiin Kaukovahti™-lähettimiin sisältyy 12 kuukauden lisenssi palvelun käyttöön. Lisää käyttöaikaa voit ostaa Kaukovahti™-palvelusta (48 €/vuosi).

Täällä voit tutustua palveluun demokäyttäjänä!

Mitat:

63 x 114 x 30 mm

Tarkkuus:

lämpötila ±0,2°C, ilman kosteus ±2%, CO2 ±30 ppm tai ±3%

Mittausalue:

lämpötila 0..+50°C, ilman kosteus 10..85%, hiilidioksidi 400..2940 ppm

Taajuus:

836..870 MHz

Kierrätys:

sähkö- ja elektroniikkajäte, pakkaus kartonginkeräykseen

Paristot:

1 kpl C 3.6V, sisältyy pakkaukseen.

Ean:

6411570086136