Lähetin Kaukovahti™-palveluun, ulkolämpötila

8612

195,00 

Mittaa lämpötilaa ja kosteutta mistä vain ja tarkkaile lukemia etänä Kaukovahti™-palvelusta! Etämittaaminen on nyt mahdollista ilman omaa internet-yhteyttä. LoRaWAN-verkossa toimivat, IoT-pohjaiset Kaukovahti™-palvelun lähettimet eivät tarvitse edes sähköliittymää – myös korpimökin olosuhteiden valvominen onnistuu omalta kotisohvalta.

Helppo käyttöönotto

Kaukovahti™-palvelun käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa.
1. Luo käyttäjätili ja kirjaudu sisään Kaukovahti™-palveluun.
2. Syötä palveluun hankkimasi lähettimen kertakäyttöinen tunnistekoodi.
3. Laite muodostaa yhteyden LoRaWAN-verkkoon itsenäisesti, kun virta on päällä – viimeistään vuorokauden sisällä mittauslukemat alkavat näkyä Kaukovahti™-palvelussa. Muuta ei tarvita!

Lähetin 8612 mittaa lämpötilaa ulko-olosuhteissa kotelon sisältä ja anturin päästä. Lähettimen avulla voit mitata ulkolämpötilaa missä vain, esimerkiksi talviteloilla olevan mökin lämpötilaa. Noin metrin mittaisen anturijohdon voi asettaa myös esimerkiksi alapohjaan vesijohdon viereen. Lähetin on IP67-luokitettu eli vesitiivis.

Euroopassa valmistettujen lähetinten mittaustarkkuus on poikkeuksellisen hyvä,  ±0,2 astetta. Lähettimen tiedot päivittyvät 15 minuutin välein.

Kaukovahti™-palvelussa voit asettaa lukemille raja-arvoja, joiden ylityksestä tai alituksesta saapuu hälytys sähköpostilla tai tekstiviestinä. Lisenssiin kuuluu 10 tekstiviestiä vuodessa, mutta voit ostaa niitä tarvittaessa lisää.

Ennen ostopäätöstä kannattaa kuuluvuus omalla paikkakunnalla tarkistaa Digitan verkkosivuilta. Kaikkiin Kaukovahti™-lähettimiin sisältyy 12 kuukauden lisenssi palvelun käyttöön. Lisää käyttöaikaa voit ostaa Kaukovahti™-palvelusta (48 €/vuosi).

Täällä voit tutustua palveluun demokäyttäjänä!

Mitat:

150 x 60 x 40 mm, lanka-anturi n. 1 m

Tarkkuus:

±0,2°C

Mittausalue:

-40..+80°C

Taajuus:

836..870 MHz

Kierrätys:

sähkö- ja elektroniikkajäte, pakkaus kartonginkeräykseen

Paristot:

1 kpl C 3.6V, sisältyy pakkaukseen.

Ean:

6411570086129

Tuotetunnus (SKU): 8612 Osastot: , ,