Sous Vide -lämpömittari

4155

139,00 

Sous-vide on ruuanvalmistustapa, jossa kypsennettävä liha, kala tai vihannekset pakataan vakuumipussiin ja kypsennetään vesihauteessa matalassa lämpötilassa. Lämpötila valitaan kypsennettävän ruuan mukaan.  Sous Vide -lämpömittarin avulla voidaan varmistaa, että ruoka on saavuttanut halutun lämpötilan.

Anturissa on hyvin kapea pää (1,5 mm), joka viedään vakuumipussiin vaahtomuoviteipin avulla, jotta pussin vakuumi ei häviä. Anturipiikin pituus on 130 mm ja anturissa on noin metrin pituinen johto. Pakkaukseen sisältyy kaksi metriä vaahtomuoviteippiä.

Mittarin takapinnassa on magneetti, joten se on helppo kiinnittää teräspinnalle. Mittari on roiskevesisuojattu (IP65) ja sen käyttölämpoötila on 0..+50°C.

Mitat:

42 x 20 x 78 mm, anturi 130 x 1,5 mm

Tarkkuus:

± 0,8°C alueella +20..+80°C, muuten ±1,5°C

Mittausalue:

-40..+250°C

Paristot:

1 kpl CR 2032 3.0V