Sääasema värinäytöllä ja wifi-yhteydellä

8410

169,00 

Värinäytöllä varustettu sääasema, joka voidaan halutessa liittää langattomaan verkkoon. Lähetin mittaa ulkolämpötilan ja ulkokosteuden ja lähettää ne näyttöyksikköön. Näytöstä voit seurata myös sisälämpötilaa, sisäkosteutta ja sääennustetta. Sääasema näyttää myös kellon päivämäärällä. Värinäytön kirkkautta voit säädellä kolmella eri tasolla ja asettaa halutessasi automaattisen himmennyksen yöksi.

Langattomaan verkkoon liitetyn sääaseman tietoja voit tarkastella puhelimeen ladattavalla TFA VIEW-sovelluksella. Sovellus opastaa sinua sääaseman liittämisessä verkkoon (englanniksi). Verkkoon yhdistetty sääasema vastaanottaa sääennusteen juuri sinun alueellesi. Se myös kertoo päivälle ennustetun korkeimman ja matalimman lämpötilan sekä sateen todennäköisyyden. TFA VIEW-sovelluksessa voit asettaa sääaseman näyttämään myös personoitua viestiä.

Sovellukseen voi liittää jopa 50 lähetintä. Sääaseman näyttöyksikkö välittää tiedot sovellukseen ja siellä esitetään kattavat tiedot lähettimistä, mm. päivän minimi ja maksimi sekä graafi ajalta 6 h, 1 päivä, 7 päivää tai 30 päivää. Tiedot voi myös ladata sovelluksesta omaan käyttöön sähköpostitse. Voit asettaa hälytyksiä, jolloin saat push-hälytyksen, kun asetettu ylä- tai alaraja ylitetään.

Huomioithan että lisälähetinten tietoja ei näy näyttöyksikössä, vaan ne ovat luettavissa vain sovelluksessa. Näyttöyksikössä näkyy vain yhden lähettimen tiedot.

Näyttöyksikössä on seisontatuki ja reiät seinälle ripustamista varten. Lähetin voi seistä tason päällä tai se voidaan ripustaa seinälle.

  • lämpötila ja kosteus ulkoa ja sisältä
  • maksimi- ja minimimuisti lämpötilalle ja kosteudelle manuaalisella nollauksella
  • ylä- ja alarajahälytys lämpötilalle ja kosteudelle
  • kastepiste
  • kello päivämäärällä
  • sääennuste symbolein
  • signaalin kantavuus n. 100 m vapaassa tilassa
  • taajuus 868 MHz
  • Voidaan liittää wifi-verkkoon, jolloin mittaustuloksia voi tarkastella VIEW-sovelluksen kautta iOS- ja Android-laitteilla.
  • Lisätoiminnot TFA VIEW-sovelluksessa: historiatietojen lähetys sähköpostilla, useamman lähettimen lisääminen (näkyvät vain sovelluksessa)

Pakkauksessa on näyttöyksikkö, verkkovirtamuuntaja ja yksi lähetin.

Mitat:

näyttö 197 x 32 (85) x 163 mm, lähetin 50 x 20 x 145 mm

Tarkkuus:

lämpötila ±1°C, kosteus ±5% alueella 30..85%

Mittausalue:

sisälämpötila 0..+50°C, ulkolämpötila -40..+60°C, ulko- ja sisäkosteus 10..99%

Taajuus:

868 MHz

Kantavuus:

100 m vapaassa tilassa

Kierrätys:

sähkö- ja elektroniikkajäte, pakkaus kartonginkeräykseen

Paristot:

näyttöyksikkö toimii verkkovirralla (varmuusparistot 3 x AA 1.5V), lähettimessä 2 kpl AA 1.5V, eivät sisälly pakkaukseen

Ean:

6411570084101

Tuotetunnus (SKU): 8410 Osastot: ,