Etämittaus - Kaukovahti™

Mittaa lämpötilaa ja kosteutta mistä vain ja tarkkaile lukemia etänä Kaukovahti™-palvelusta! Etämittaaminen on nyt mahdollista ilman internet-yhteyttä.

Tiedonsiirtoa ilman wifi-verkkoa
IoT-teknologiaan perustuva Kaukovahti™-palvelu käyttää tiedonsiirtoon Digitan ylläpitämää LoRaWAN-verkkoa. Se on kattava, vähätehoiseen tiedonsiirtoon suunniteltu verkko, jonka käyttöönotto on tehty helpoksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mittauspaikan verkkoyhteydestä. Ennen ostopäätöstä kannattaa kuuluvuus omalla paikkakunnalla tarkistaa Digitan verkkosivuilta: www.digita.fi/iotn-kartta

Laajenna palvelua useammalla lähettimellä
Voit liittää Kaukovahti™-palvelun käyttäjätiliisi useampia lähettimiä. Lähettimet toimivat paristoilla ja ovat erittäin tarkkoja.

Lisenssin uusiminen jatkaa käyttöaikaa
Kun ostat Kaukovahti™-lähettimen, hintaan kuuluu 12 kuukauden lisenssi palvelun käyttöön. Ensimmäisen vuoden jälkeen lisenssi on helppo uusia Kaukovahti™-palvelussa aina vuodeksi kerrallaan. Vuoden lisenssin hinta on 48,00 euroa (sis. alv 24%).

Tutki mittaushistoriaa ja aseta hälytyksiä
Kaukovahti™-palvelusta pääset tutkimaan lähettimesi mittaustietoja viimeisen vuoden ajalta. Tulokset esitetään helppolukuisena graafina. Voit viedä ne tietokoneellesi xlsx-muotoisena tiedostona.

Voit asettaa myös hälytyksiä itse määrittämillesi raja-arvoille. Jos esimerkiksi lämpötila vesiputken vieressä lähenee nollaa tai terraarion kosteus on liian korkea, voit saada siitä tiedon puhelimeesi tekstiviestinä.

Kaukovahti™-palvelu sopii mainiosti myös ammattikäyttöön esimerkiksi olosuhteiden valvontaan kylmätiloissa, ravintoloissa, elintarviketeollisuudessa, rakennustyömailla, serverihuoneissa jne.

Tutustu palveluun
Voit tutustua palveluun demokäyttäjänä osoitteessa kaukovahti.fi