Kaukovahti™

Mittaa lämpötilaa ja kosteutta mistä vain ja tarkkaile lukemia etänä Kaukovahti™-palvelusta! Etämittaaminen on nyt mahdollista ilman omaa internet-yhteyttä.

Tiedonsiirtoa ilman wifi-verkkoa
IoT-teknologiaan perustuva Kaukovahti™-palvelu käyttää tiedonsiirtoon Digitan ylläpitämää LoRaWAN-verkkoa. Se on kattava, vähätehoiseen tiedonsiirtoon suunniteltu verkko, jonka käyttöönotto on tehty helpoksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mittauspaikan verkkoyhteydestä. Ennen ostopäätöstä kannattaa kuuluvuus omalla paikkakunnalla tarkistaa Digitan verkkosivuilta: www.digita.fi/iotn-kartta

Laajenna palvelua useammalla lähettimellä
Voit liittää Kaukovahti™-palvelun käyttäjätiliisi useampia lähettimiä. Voit tarkkailla samaan aikaan olosuhteita esimerkiksi kotona, mökillä, autotallissa, varastossa, veneessä, matkailuautossa jne. Lähettimet toimivat paristoilla ja ovat erittäin tarkkoja.

Lisenssin uusiminen jatkaa käyttöaikaa
Kun ostat Kaukovahti™-lähettimen, hintaan kuuluu 12 kuukauden lisenssi palvelun käyttöön. Ensimmäisen vuoden jälkeen lisenssi on helppo uusia Kaukovahti™-palvelussa aina vuodeksi kerrallaan. Vuoden lisenssin hinta on 48,00 euroa (sis. alv 24%).

Tutki mittaushistoriaa ja aseta hälytyksiä
Kaukovahti™-palvelusta pääset tutkimaan lähettimesi mittaustietoja viimeisen vuoden ajalta. Tulokset esitetään helppolukuisena graafina. Voit viedä ne tietokoneellesi xlsx-muotoisena tiedostona.

Voit asettaa myös hälytyksiä itse määrittämillesi raja-arvoille. Jos esimerkiksi lämpötila vesiputken vieressä lähenee nollaa tai terraarion kosteus on liian korkea, voit saada siitä tiedon puhelimeesi tekstiviestinä. Lisenssiin kuuluu 10 tekstiviestiä vuodessa, mutta voit ostaa niitä tarvittaessa lisää.

Kaukovahti™-palvelu sopii mainiosti myös ammattikäyttöön esimerkiksi olosuhteiden valvontaan kylmätiloissa, ravintoloissa, elintarviketeollisuudessa, rakennustyömailla, serverihuoneissa jne.

Kotimaisella Kaukovahti™-palvelulla on avainlipputunnus.

Tutustu palveluun
Voit tutustua palveluun demokäyttäjänä osoitteessa kaukovahti.fi